Консультація та підтримка за телефонами(067) 466-80-22, (066) 477-60-74

База знань

Чи має бути між пластинами випрямляча зазор? Це, мабуть, одні з найпоширеніших питань, що виникають у користувачів професійних прасок для випрямлення волосся. У цій статті ми намагатимемося дати відповідь.

Докладніше

BaByliss по праву можна вважати піонером у сфері впровадження нанотехнологій. Компанія першою досліджувала та почала використовувати передові технології для створення надійних та унікальних, за своїми властивостями, перукарських інструментів.

Докладніше

У мережі зустрічається суперечлива інформація про оригінали та підробки BaByliss. Одні ресурси стверджують, що представляють оригінальні версії для США або Великобританії, інші вказують, що ці машинки контрафактні та їх використання може зашкодити здоров'ю. Даний матеріал ми підготували, щоб відповісти на всі можливі питання покупців про оригінальні версії, як їх відрізнити від підробок і чим загрожує використання низькоякісних копій або «сірого» імпорту.

Докладніше

Дуже часто стикаємося з питанням наших покупців про те, в якій країні виробляється продукція торгової марки BaByliss PRO. Питання цілком логічне, тому що будь-який покупець має цілком обґрунтоване бажання отримати максимум інформації про товар перед покупкою.

Докладніше

Історія компанії BaByliss розпочалася у 1960 році з винаходу першої плойки для завивки волосся. Чи треба описувати наскільки значним було це винаходи у житті як професійних стилістів, а й мільйонів модниць на той час. Вже через кілька років, у всій Франції слово BaByliss стало синонімом для плійок, а сама компанія набула солідного іміджу і визнання не тільки у французьких власників салонів, а й у іноземних стилістів та перукарів.

Докладніше