Консультація та підтримка за телефонами(067) 466-80-22, (066) 477-60-74

Новини

Зміна дизайну BaByliss PRO – значуща подія в житті компанії, яка говорить про неухильне прагнення йти вперед і не зупинятися на досягнутому.

Докладніше

BaByliss PRO Excess - це потужний професійний фен, що поєднує в собі італійську якість, високу потужність та стильний дизайн.

Докладніше

Джеймс Пекіс (James Pecis) – шанувальник повітряних укладок та різноманітного плетіння кіс створив черговий шедевр для компанії BaByliss PRO.

Докладніше

Тепер сайт офіційного представника BaByliss PRO Україна (babylisspro.com.ua) став набагато зручнішим і швидшим.

Докладніше

Cosmoprof Worldwide Bologna – це головна подія у світі краси! BaByliss PRO стала одним із найяскравіших та найуспішніших учасників виставки!

Докладніше

Одна із статей червневого журналу Hair присвячена запуску революційних новинок BaByliss PRO!

Докладніше

7 червня компанія BaByliss PRO виступила як партнер інформаційно-розважального заходу для фахівців індустрії краси – Beauty Avenue Summer Time 2015!

Докладніше

Інтерв'ю голови експортного відділу професійного спрямування BaByliss PRO журналу Hair's How №190.

Докладніше

В рамках виставки Cosmoprof на стенді компанії BaByliss PRO були представлені останні трендові колекції та інноваційні технології у сфері перукарського мистецтва.

Докладніше

BaByliss PRO та Ferrari знову об'єднали передові технології та неповторний італійський стиль для створення нового фена преміум класу.

Докладніше

Краса – справа техніки, тому марка BaByliss PRO із задоволенням надала свої професійні інструменти команді стилістів салону Сакурамі для роботи на показах дитячої моди в рамках Mercedes-Benz Fashion Week Russia 2014.

Докладніше

Відмінні спогади із неймовірного шоу! Цього року італійське місто Болонья знову прийняло найміцнішу в Європі виставку Cosmoprof Worldwide Bologna!

Докладніше

Гаряча мода! Марка BaByliss PRO виступила партнером показів House of Holland та John Rocha на лондонському тижні моди.

Докладніше

У 2014 році на заводі компанії в Італії виготовлено понад 1000000 професійних фенів!

Докладніше